~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Mar-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Berjalan jalan ke ISTANA BLARNEY...

Shahid took this. ada budak nakal nak terjun.
x-mrsm taiping buat reunion plak. totally coincedence
ada tali naik ke atas blarney castle. jom panjat
mcm blair witch plak. Blarney forest.
witches kitchen...
mari memanjat pokok!
di atas istana blarney.. bersama bebudak topi
didepan batu blarney,kalau dicium, katanya akan petah berkata2
pokok yg ada horizontal branch.. cool
mari mengangkat batu ini kawan2!
agaknya berapa tingkat castle ni?
Kami dihadapan Blarney Woolen Mills
(entry in Bahasa Malaysia/ Malaysian Language)
Kami 2nd meds baru je lepas exam MCQ clinical neuroanatomy, dgn rasa lega n gumbira, saya x tahu nak buat apa dah. sebab dah habis exams, kelas pun byk dah tak ada, n summer exams masih jauh lagi. Lepas kelas, diorang tgh plan nak bawak jalan jalan cousin Iza n shahid's ex-schoolmate in SMAPL.. cuba teka nama apa? Shahida (hehehe, ironi sungguh - Shahida dan Shahid)

So, saya pun temanla si Shahid ni gi dgn rombongan cik kiah cork ke Blarney castle (dah pergi 3 kali, tapi x tahu nak buat apa punyer pasal, saya ikut je). So shahid, (saya, haizum, nang, fatim, yopit, semua x-mrsm taiping) dan nana, n shahida naik castle turun castle, masuk lubang, keluar lubang, panjat pokok, tangkap gambar banyak2.

Blarney Castle haritu agak hujan renyai2.. tapi semangat kanak2 riang buatkan ia event yg gumbira. Shahid cium blaney stone, saya x. (dah cium dulu2).. so lepas tu, saya beli baju golf papa sementara yg lain balik dulu..

Amacam, cute tak? (yucks, perasan!)
sekian, entry dlm bahasa malaysia. (rasa tulis dlm english lagi senang)
lebih banyak gambar di http://ahmadshahied.fotopages.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net