~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 30-Mar-2006 15:00 Email | Share | Bookmark
Cork-Dublin-Brussels-Den Haag-Amsterdam-Cork (day 2) part II

2 angry lions jaga fire of constitution belgium.. perghh
tak sejuk, tapi kita jadi org homeless sat...
 
hmm, malaysia agaknyer ada mcm ni tak?
shahid n feesha.. sembang apa tu?
biler tgk betul2, lion tu mcm hantu ..
hmm boys (boy+shahid) kat cathedral. Saint Michael's Cathedral
brussels street at night.. cobblestones.. nice
turn budak pompuan plak bergambar.. yea
nak makan mana erk? haag gen daz boleh?
me, shahid, feesha and stgh kepala mas
waaaaa waffles la.. plus ice cream dia
yusma n me.. yusma suka..
haha, me with my ice cream scoop with shahid n his waffles
ni gambar waffles shahid. tak habis? ke nak savor every bite?
haha ni shahid tgh berpandangan jauh.. pasal saper erk?
feesha, mas n gg.. gg control makan ke? jk
gallery saint huber, tempat shopping berstyle. mcm cm
me n feesha depan kedai coklat belgium yg popular
Easter Bunny.. 100% choclate.. waaa
behind us ada row of seafood restaurants.. ooo yummy
red lights? apakah? neons? byk nyer kedai makan
jom jln jln cari dinner
jln sempit, tapi kedai kedai dia fuh, besar
at last, kami pilih ni, la marakech, ada student discount~!
oooi, ada clams n seafoods
jom makan! feesha excited
ni kami tanya mcd, daging halal tak, dia kata fish halal, duhhhh
dlm restaurant tu, nice. makan besar
dinner is served
saper lapar? do i look hungry?
sila sila makan
happy satisfied people
me n feesha// with a lilin lamp?
di luar restaurant yg sgt competitive mencari pelanggan
timer pic. kat gallery saint huber
kat hostel, feesha n mas
jom pool, shahid n me
shahis n feesha... hmmm
feesha dgn saya.
red or yellow...? hmmm red
melepak lepak di tgh mlm buta di lobby hostel
lets play again
gg tak tgk saya ok..

Second part. Lepas tido puas, kami pun gi jln jln pada malam hari menghala ke the plaza, tempat tourist attraction brussels, on da way singgah this constituition thingy.. ada api gas.. wah, bazir gas je depa nie. anyway.. lawa tempat dia.

jln malam malam best jugak.. lampu2 brussels mengerlip je.. n then kami makan ice cream, waffles n etc. pastu gi kedai choclat..

then jalan jln kat this one street yg penuh dgn restaurant seafood side by side, masing masing dok fight for customer.. haha terasa diperlukan amat sangat.. hahaha macam mamak panggil cari customer.. teringat kat malaysia... lawak.

anyway kami makan makanan morrocco mlm tu, puasss and then berjalan jlansemalaman melihat suasana brussels di mlm hari, pastu balik hostel, main pool kejap, lepak lepak kat bar/ lobby dia.. pastu tido.. yeaa









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net