~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 8-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
BBQ di rumah baru Feesha, iylia, hana, mas, gg, yusma n others..

Izad, Aiman and Shahid memasang BBQ set..
iylia, hana, gha, yusma, and seh(betul ke eja nih?)
iylia, aiman and syafiek
aina, betul ke nak BBQ nih? aina dgn "baju kuning" nya
A very bright day, bebudak laki pasang api.
BBQ ayam di rumah "bukan-sentosa"... ayam best
berpiknik di blakang rumah yg lawa...
sedap tak? sedap.... haha
syafiek and puteri nadia.1 makan, 1 lg jaga, cuba teka sapa?
ni masa shahid jaga ayam..
alamak, asap.. haha.. shahid bergegas nak masuk dlm gambar...
aina, izad, p Nad.Nasi goreng, coke, sosej
Iylia membakar... bukan ikan, bukan ayam, tapi kad.. hehehe
lepas kenyang, kita buat apa? main monopoly
milah membuli shahid!! kitchen lawa...
SATU cork sudah tahu.. muahaha, malu?? dah malu?
kanak-kanak riang pose for the camera..
aina, "1, 2, 3.. masuk jail!"
bankers united, GG and izad!!
Hari tu kami BBQ.. best!! hahaha makan ayam, ikan, nasi goreng, pastu kek coklat homemade. rumah diorang baru, lawa n besaq. lawn blakang buleh buat main bola. diorang main badminton kat blakang tu ari ari (nak excercise, sebab ingat dah gemuk. Dont worry, tak gemuk la korang).
hari tu kami, the guys pasang tesco bbq set, tak cukup screw.. cet, jenuh mencari tak jumpa, pastu in the end, ikat guna tali, tapi lawak la pasang menatang tu, macam pasang set Hot wheels pulak. aiman kata mcm Charmed ones, haha. sambil membakar, kami makan kat atas tikar, ala ala piknik. atas tikar milah beli kat portugal, eh belgium. (hint hint). iylia pulak membincangkan kes menarik dia. In the end, we cheer her on to BAKAR that card... haha .. kesian kesian. lepas, kenyang, kami main monopoly, some others main badminton, ada yg panjat bumbung (yes, rumah diorang boleh panjat bumbung, boleh soak up the sun!) and posing2 tangkap gambar... hehe..

last last, kami tangkap gambar byk byk.. dgn posing posing yg lawak lawak blaka. sorry la, tapi some pics cant be shown. sebab x dpt kebenaran org yg didalamnya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net