~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Jun-2006 15:28 Email | Share | Bookmark
cheshire oaks n liverpool

cheshire oaks
promoting AA's britain map..
look, ada org letih lepas shopping sakan
i know, haha.. i know
the driver n navigato sleeping.. kesian depa. say cheese!!
in her dreams... mun with her car
in reality, mun n our big black car
vauxhall's proud passenger.. with his sleepy friends
angin kuat, sumpah. nak tangkap lambang factory outlet tu
Liverpool stadium-home of gerrard n friends
The KOP n the boy..
me, lindat n shahid in front of liverpool stadium
kesian liverpool, kena kutuk depan stadium sendiri!
everton football club, a less popular club in liverpool
a great looking building in liverpool city center
shahid,lindat,mun n me at the beatles museum
This is albert dock..
the 4 of us waktu sunset at albert dock
sunset in liverpool
mun n lindat
great old building in mid sunset
kami berempat di tempat berlabuh kapal yg terkenal itu.
albert dock ni dulu tempat kapal besar2 berlabuh
atas water gate kat albertdock
terasa lawa pulak gambar ni.. hmm kenapa ye??
on a bell, an anchor n a horn
black white n red on brass, stone, n grass
a light house, n albert dock
atas jambatan berpusing.. shahid, izad, mun n lindat
Merseyside Maritime Museum.. n the big anchor
dua berjalan, dua tak...
budak lelaki mmg hyperactive ke??
air tenang di albert dock..
me, lindat n shahid
city hall liverpool..
fountain, in the middle of freezing night
mun n her cup of tea..
me n mun having breakfast with the beatles
27-28 May 06

Weekend is here, smlm kami amik kereta sewa, Vauxhall, quite big, n black. liked it very much. awal pagi, we head of to chester, ke cheshire oaks designer outlet http://www.cheshireoaksdesigneroutlet.com, the biggest factory outlet in the UK. as it's a weekend, tak sah la kalau tak ramai org, tapi with that aside, we well off to a shopping spree, i on a personal note, was looking for some presents utk family di msia, so i bought a hair straightener utk 2nd sis, barang barang golf utk papa, n brooch liz clairborne utk mama. ada jugak beli utk sendiri, satu set persalinan baju seluar n kasut... semua cari yg sale/murah je. so overall belanja dlm 40-45 pounds.. agak best, byk barang with small value of money. yea! gambar mmg tak ada, sebab tak sempat@tak ingat pun nak tangkap, boy tangkap pun bila lepas shopping, siap lindat n shahid tido dlm kreta.. kecian dia, mesti penat.
then kami head off to liverpool, pernah pergi ke sini darjah 1 dulu dulu, tapi tak ingat, (ingat skit skit).. kami pergi ke stadium home base si Gerrard n kengkawan liverpool FC. not as big as Old trafford. but Red non the less.. bebudak ni (mun, shahid n lindat, biler bergambar, kasi thumbs down, x minat @ kutuk liverpool, tahula minat Man Utd.. org lalu lalang tgk slack aja.. hahaha best!)

then mlm kami lepak kat albert dock. papa kata dulu ni tempat sibuk, tempat kapal kapal besar berlabuh, n menuju ke US, cruise2 yg besar besar... skrang ni kurang skit, ada museums n tempat tgk sunset, tempat shopping, also clubs n pubs... but still bandar liverpool lawa... tahu tak yg liverpool ni bandar BEATLES?? i didnt know that, ada museum n even mcdonalds pun tribute utk dia.. haha superb..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net