~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
manchester

izad shahid lindat dan kereta hitam..
kami dan kereta.. kat carpark man utd stadium
2 thumbs up, 2 down for Man U
me n lindat; mempromosikan ManUtd
kami berempat di dpn Stadium Man UTd
in front of the museum entrance...
mun and her man.. ooo secocok!
i know i look stupid, but heck, its Man U!
Brooklyn, Beckham, and Mun's shoe.. apakah?
with the great man.. Cantona.. tabik!
Hello? line x clear!! Voda, boleh dpt phone free tak buat ad ni
mun n her man... mr Giggs...
another sight of the loving couple... so shweeet
the treble? apa maksud dia ek??
peekaboo in the timeline...
trophies after trophies, wow not bad.
another case.. another trophy.. haha
ni mesin brainwash Man U, tgk la shahid n mun! haha
shahid practices on his hand-eye coordination
shahid, n me in old trafford, a day after england friendly game
izad n shahid, inside the press room
listening to the detailed tour briefing..
a sea of red chairs behind me.. old trafford
the famous place of skilled football..
The home team, Mun, Shahid the naughty one, n the good boy
Us with the tour guide - Old Trafford
apple n banana? complementary pose in the red stadium
the two most valuable player of Man Utd stepped out!
the coach n the substitude looks on...
We got Wales (mun, lindat) n Ireland (shahid n izad) here..
vic becks used to drink diet pepsi right here. now, its mun
in the changing room with these guys
me with da coach
rooney n alan smith with the lagendary izad
walk under the red canopy.. heading to the pitch
these huge players.. against lil me
mun looking up at giggs
apa lagi, shopping souvenir kat megastore
awak, beli apa awak?
Manchester's own london eye.. smaller
adik bradik perform kat jalan.. talented jugak depa ni
dat, mun n shahid, naik ke food court
mulut tu.. mulut
sedap kfc?? hehe
apa yg lawak sgt tuh... gelak kuat dlm pizza hut

selepas bermlm kat dlm kereta kat liverpool, esok pagi kami gi manchester.. hari sebelumnya, england ada lawan friendly, rasanya dgn ghana kot. anyway, dah sampai Manchester, tak sah kalau tak pergi old trafford. ni mmg jadi tempat favorite si shahid tu, so kami masukla stadium dlm 10 pounds with tour guide, so we follow him around, dia cerita tentang facts n figures, sempat jugak bersembang sembang dgn dia. tangkap gambar tu mmg tak payah cerita.. mmg byk gambar kami amik.. lepas tu kami shopping kat Megastore dia.. then lunch, kami pergi city center dia. diorang pun ada ferris wheel ala london eye, but smaller kot, we then had lunch in pizza hut. haha mcm best jugak visit manchester ni.. rasa rasa dulu papa pernah bawak gi manchester kot? ke liverpool? tak ingat, sebab baru 7 thn waktu tu.. ok sambung citer next entry!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net