~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Tolong kemas rumah.. mari kemas rumah.

this is along n bang long's new home in Croydon London,
new kitchen, new vacumm, new along? haha.. luas lawn kat blakang
cuba tgk muka dua dua org nih, excited nak pindah rumah baru!
Eng vs Par; 1-0, Crouch.. tiang lampu england
football on a big flat screen TV. nothin better.
1st eng game, temp 32C, panas, bukti? tgk red face beckham..
ni ada carboot sale, kat mana dah lupa, tapi dkt dgn lumba kuda
on a timer in the living room rumah baru depa...
i like this carpet. bawak from apartment lama diorang.
10th june
a day b4 balik malaysia, 10th june, while i was in london, i helped out along n her husband, abg long http://maliqueiva.fotopages.com/ to kemas kemas n pindah barang ke rumah baru. diorang ni baru lepas beli rumah 3 bilik kat sini. b4 this diorang rent..

so hari tu, di awal pagi summer, kami pun pegi la ke rumah baru, nak kemas kemas aka mop lantai, vacumm, and lap tingkap.. haha
then, for lunch, kami gi melawat kawan along yg baru dapat baby.. congrats.. n sempat tgk world cup kat big screen tv kat rumah diorang, best la gak. afterwards. kami jln jln gi car boot sale (kat ashford or something like that, x ingat) tapi tempat tu mcm posh skit, along kata dekat dgn rumah Beckham, and we got some good bargains.. fuh, what a day.. esok dah nak balik msia.. tapi tak rasa mcm nak balik pun?




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net