~ Iskandar's Picture Piece ~

By: izad iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Jul-2006 15:11 Email | Share | Bookmark
Kenduri kahwin Syukri n tengku Salwani..

pengantin bersama pengapit masing masing
muka syuk yg happy semacam.. misai dah cukur! nampak muda
sewaktu makan beradab.. jauhnye kerusi husband n wife.
dua kaki makan, ameen n fairuz
nana, aunty mak nik azan with shahid
Jimmy, Lutfi n nana
memotong kek.. sweeet ( i mean the cake)
hakim (suka nya dah kahwin), ameen, fairuz
meja pengantin..
sepesyen x?? sama cutting.hehe Fairuz, muiz, hisham
azan yg dah bulat! n ali
husband n wife, azan, me, shahid, muiz, lutfi
all, plus ameen... hahaha
hahah ni lagi satu housemate yg kahwin.. ahmad syukri, my next door neighbour, telah selamat diijabkabulkan lepas maghrib 21st jul lepas, n hari ni kenduri belah lelaki, dibuat di bilik perdana Felda, Dewan Felda, KL. Saya pergi ke sana dgn menumpang kereta Lutfi n Nana, with a few others. Jamuan tu meriah.. dgn lauk pauk yg sedap sedap belaka. Memang grand.. so sempat lah berjumpa salam kawan kawan cork lain serta ada jugak kawan kawan dublin yg turut hadir.. tapi tak sempat tangkap gambar semua geng geng.. then malam tu pula Fairuz tumpang tidur dirumah saya..
Kepada Ahmad Syukri n Tengku Salwani.. Moga bahagia ke anak cucu... dan tahniah kepada kedua dua mertua..

hahaha Syuk dah kahwin.. mcm tak percaya.. rasa mcm hari tu je dia berangan nak kahwin, skrang dah kahwin.. haha Syuk ALL the best!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net