~ Iskandar's Picture Piece ~


My name: izad iskandar
My Fotopage: http://izad-iskandar.fotopages.com/
About me: This is the world through the eye of a 20 year-old guy...
From: Ireland
Camera:
Canon
PowerShot A300
Canon
Friends:
Mr Judd
Latest entry:London In A Day..
View this Fotopage entry
Thomas Foo
Latest entry:Imploding blue wigs flower
Fun photo with reverse lens. View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
Dana Kappel
Latest entry:Eagles
I am lucky enough to live 10 minutes from a winter nesting area for these beautiful birds 8-) 8-) View this Fotopage entry
On the water
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
axie syz
Latest entry:Irene irdina safia
View this Fotopage entry
Malique Firdauz and Iva Ilyana
Latest entry:Qistyna Alisya's 2nd Birthday Bash!!
Qistyna Alisya's bday was on the 30th march. But because it was Tuesday...& so we decided to do it on Saturday the 3rd April.....we had such a blast!!! thank you all for coming! * ] View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
kyrie husni othman
Latest entry:Dunia baru!!
kehidupan perlu diteruskan..lamakan sy berehat..ye sy truskan kembali kehidupan mendatang:) semoga yg indah2 dalam kehidupan View this Fotopage entry
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...

Latest entry:Random Walk Across the City
It was a beautiful winter day - not too cold, with sunlight and blue skies, so Kuchai and I decided to go for a bit of a stroll. It's the things you take advantage of when you have some time free; sit down, have coffee and just chat. It's the small things you appreciate. View this Fotopage entry
Tree
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
nurul cramart
Latest entry:Symphony Height, Batu Caves, Selayang - construction progress
Symphony height @ batu caves selayang - the construction progress View this Fotopage entry
10 Oct 2009 - Phase 2
Rafeeq Zickry Arief
Latest entry:AIDILFITRI 2009
SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA KAWAN-KAWAN... MAAF ZAHIR & BATIN... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
aZraai miswan
Latest entry:Cuti-cuti Malaysia 2007
Yeay cuti musim sejuk datang lagi! Hehe memang excited sebab dapat balik malaysia. 30 December tu gi kenduri kahwin kawan lama, Zed & Nizam Haris (test) kat Bangi. 31 Dec pulak kenduri kahwin Faiz (abang farid) kat dewan perdana felda, kuala lumpur. Hehe masa tu malam new year so bila habis je majlis keluar dewan terus dapat tengok bunga api dari klcc :-> Awal januari pulak turun ke JB jumpa Amani. Dia bawak jalan2 pusing jb. Bawak gi makan laksa johor la, murtabak singapore la, macam2. Meman... View this Fotopage entry
mc med
Latest entry:nini's engagement
View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
Khaironi Yatim Sharif
Latest entry:Aidilfitri 2008
Yang berlalu biarkan berlalu, jangan dikenang jangan diungkit, tak perlu dijaja tak perlu dibicara. Yang buruk dari kita hamba yang hina yang baik pasti dari Allah RabbulJalil. Aidilfitri tahun ni most of warga Limerick berada di Limerick pada 1 Syawal. Sedikit berbeza dengan tahun lepas kebanyakan kita berada di Cork (termasuk aku (membawa diri ;-) ) Terima kasih buat Abang Azman & Kak Ely atas kesudian menjadikan rumah mereka sebagai 'rumah atuk' utk kami semua 'pulang' berhari raya. So beberapa k... View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Thira Hairuddin
Latest entry:Solemnization n Reception My Wedding: 17th Aug 2008
View this Fotopage entry
Sape Aku
Latest entry:~ A Trip to Italy ~ Rome/Roma
View this Fotopage entry
nonie rahim
Latest entry:Happy 2nd Birthday
fuh... bersawang tak hengat2... sgtla bznya mmg tak dapatla meneruskan commitment kepada fp ni hehe... just dropping by to post in Afifah's birthday... 2 pun dah 2 minggu lalu hehe so, Selamat Hari Jadi sayang... semoga panjang umur, murah rezeki & menjadi anak yg solehah amik gambar ngan tok teh dia yg sambut besday sama2 View this Fotopage entry
ja karlsen
Latest entry:a journey to civilisation
venue : Taman Tamadun Islam, Pulau Wan Man date : June 5th, 2008 Masjid Negara, Kuala Lumpur Kudus Al-Minar, Central Java, Indonesia Central Pattani Mosque, Pattani, Thailand Sultan Omar Ali Saifuddin mosque, Bandar Seri Begawan, Brunei Taj Mahal, Agra, India Badshahi Mosque, Lahore, Pakistan Dome of The Rock, Jerusalem, Palastine Samarra Great Mosque, Samarra, Iraq Sheikh Lutfallah Mosque, Teheran, Iran Kwaja Abu Nasr Mousoleum, Balkh, Af... View this Fotopage entry
iqhwanizhaq muhammad
Latest entry:Visit Saudara Izham dan isteri di Liege
Jam 7.15mlm ; kami menaiki train ke Liege dan tiba sana pada 9.34mlm....Tujuan adalah ziarah Saudara Izham dan isteri yg baru sambung PhD di Liege University. Sebelum ini mrk di Mancheter University..disebabkan Prof beliau berpindah maka mrk juga turut berpindah...Kebetulan bawak Radzi kesana dan kami pun tak pernah kesana.... Bahasa yg digunakan adalah French dan berbeza ditempat kami yg bahasa digunakan ialah Dutch.. Rumah mrk betul² di tgh² bandar Liege. Kedatangan kami disambut mesra dgn juadah bee ... View this Fotopage entry
emmmm
aji gunma
Latest entry:bahagian 20 - noktah (tamat)
alhamdulillah, selesai peranan di gunma. maka tamat la fotopages yg dhaif nih sepenuhnya. maafkan aku jika sebarang tulisan atau gambar dlm fotopages ni menyinggung perasaan sesiapa. semoga semua pembelek fotopages ni mendapat manfaat drpd apa yg terpapar dlm fotopages ni. yg baik tu drpd Allah, yg kurang baik tu pun drpd Allah yg disandarkan pada aku. cukup la setakat ni dulu.. Izin Ku Berundur Slam Sudah hukum dunia Dalam memilih langkah Ada kala perit ada jua sebaliknya S... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Mummy and Daddy
Latest entry:Faryz with his first LEGO and Shape Sorter
Photos will be uploaded shortly View this Fotopage entry
Imran Kzaman
Latest entry:kl FM invitation n makan2 at a majlis pertunangan~
View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Izwan Iskandar Ishak
Latest entry:Niseko, Hokkaido, Japan
View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
FairuZ KaYz
Latest entry:Bilik aku -Reinvented-
Setelah kargo2 aku sampai...baru la aku leh pun all my deco stuffs....semua tu daripada bilik aku kat India...huhuhu View this Fotopage entry
Thanx to Mun for the fridge magnets
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Yumi Marazzi
my babys ride yamaha rz250. its way too hot. luv it 8-) View this Fotopage entry
mohd khalis mohd sulaiman
View this Fotopage latest entry
adina saila
View this Fotopage latest entry
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
amir ariff
Latest entry:omg my HD is repaired
some pictures from my recent tour around London and more importantly, graduation wowowowo! View this Fotopage entry
Fadhilah Hasbullah IIUM Pharmacy Graduate
Latest entry:workshop
for more photos, visit; http://www.flickr.com/photos/fadhilah View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
KhaIRuL NaJmi
Latest entry:HaRi BahaGia
View this Fotopage entry
capin the fourth
Latest entry:Farewell
salamz... it has been almost a year since i last updated this fotopages... due to certain issues, i have to leave the site not updated for so long... and due to certain circumstances, this will be my last update... thanx to everybody who keeps visiting this site without my presence... thanx for the support... till then... ;-) c a p i n - feel free to visit flickr.com/xenocapin :-D View this Fotopage entry
Anak Mata
haizum AR
Latest entry:Tagging game..
yerr rakan2...amat lah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x update apa2.. sbb mim alif lam alif sin ;-) oh yer..spt tajuk yg tertera..enche izad tlh tag aku..(dia dah tag sejak kurun keberapa tah :P )..so this is the list.. 1) I wake up every morning with a smile..yes ppl..if u happen to sleep in the same room as me..jgn terkejut kalo anda nampak sy senyum tiba2..but don’t worry I’ll try my best to senyum sorok2 dlm selimut.hihihi..hey,.everybody should give this a try..it sort of like a boost for a bett... View this Fotopage entry
kekambingan
ly wh
Latest entry:**good enough**
Under your spell again.I can't say no to you.Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you... Good enough,I feel good enough for you View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
OMAR MARTINEZ
Latest entry:Cuernos de Tijuana.
View this Fotopage entry
mohd zulkifli mohamad zahir
Latest entry:hiatus
assalamualaikum.. when was the last time i uploaded any pictures at all to this weblog..like 100 years ago??haha..got no time actually..bz serving my duty as Allah's servant iAllah..well as if there'll be anyone la kan would bother reading the entries that i put up in here.. insyaAllah if i have the time i'll put up something beneficial in here..things that would make people ponder upon iAllah..alhamdulillah since the past few years, i've learned a lot new exciting stuff..been to a whole new world..si... View this Fotopage entry
the not-so-latest me..
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
Mohamad Saifol Aaisa
Latest entry:Bad boys gone fishing
At certain times, when things get rough and out of control, when the people I trust stabbed my back when I was off guard, and when I run out of tears to cry, I hide. At Kenyir. View this Fotopage entry
naderk ZZzzZZzz
Latest entry:Yati and Izuan's wedding
ni my sister.the 5th in my siblings.next is my turn :P View this Fotopage entry
Semoga Bahagia ke anak cucu!
Kamal Suhaimi
Latest entry:London
View this Fotopage entry
LiyAnA StyAnA
Latest entry:chez rosland.
our new home in equeurdreville-hainneville. ;-) View this Fotopage entry
angah and i. -end-
Amilah Hani Che Hashim
Latest entry:Open House of Apartment 59, Farranlea Hall
Hello again! This time is the open house we made for our batch along with some 'special' guests ;-) Sorry to those yang tak dapat dijemput, insya Allah tahun depan turn korang lak :-) :-) :-) Ok, let the slide show begin! :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Lastly, tq 2 Hixoom 4 the special appearance (& pose too!) :D
lynn afandie
Latest entry:New Year 2007
Dinner on new year's eve View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
asydin asydin
Latest entry:I'm back! i'm back!
So some of u have known abt it coz I dah "pukul canang" ... My new pics with my new camera.....I'm loving it....!! :-> I m still in "jakon" mode....waiting to try my nite mode & macro~~ u wait too k? ;-) View this Fotopage entry
megat noor ikram
www.flickr.com/photos/megatt http://youtube.com/megatnoorikram View this Fotopage entry
Ahmad Shahid Hadzir
Latest entry:~Easter Holidays~ (Den Haag) 3rd day
View this Fotopage entry
herrings and pickles
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
adzmarina abd manaf
Latest entry:euro tour '05
View this Fotopage entry
paris
dc chee
Latest entry:dokter wannabe
View this Fotopage entry
izzah hamzah
Latest entry:the views of spain
enjoy the view of spain during the winter haha next time , don't look foward too much for the sun u'll find rain and clouds :-O :P View this Fotopage entry
Amelia Fauzi
Latest entry:WARNING!
Hi everyone.... Anotehr bad day for me... I have found out yesterday someone has been using my pictures taken from here and pretended that she was me for almost 2 years!!!!. *sigh* . She's using 'UMAI84' as her nickname and her name, if i'm not mistaken is ULFA MAISARAH ( heck, maybe she's lying about her name too). Someone has been hurt by her immoral act. So, i'd like to warn you guys, if you 're happened to be the unlucky person she's been lying to, stop trusting her right away!!! ( and g... View this Fotopage entry
budak comottt
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
yusma yusof
Latest entry:London!
View this Fotopage entry
aGus Rizuandy
Latest entry:Raya...Raya...Raya~!!!
Basically they r all the same pics..huhuhu.. :-D View this Fotopage entry
fikri nasir
Latest entry:operasi mencandat sotong
View this Fotopage entry
asyikin shukor
Latest entry:Mornington penisular
View this Fotopage entry
lily suria
Latest entry:deakin college head dinner
byk kisah disebalik ml college head dinner ni..masalah bj merah..kad jemputan..kasut tinggi..tembikai..isk isk..byk sgt..biarlah kekal jd kenangan :-D View this Fotopage entry
bj senget sbb atas permukaan senget.wakaka..alasan
ayuni muhamad
Latest entry:gambo2 baru
kompilasi events yg berlangsung sepanjang bulan lepas seperti btn, jalan2, majlis besday aza, ahseng, een, and gi ice skating dll View this Fotopage entry
ashekin eusouff
Latest entry:corowa-6th @ last day
bye Dennis..bye Suzanne..sedihnye nk tinggalkan corowa..xde la sbb tmpat ni best ngat..tp sbb dok sini rase cam dtg holiday je..hehe View this Fotopage entry
mase nk sewa tobogan and simpan brg2 kat locker..
faiz zainudin
Latest entry:gamba kt mrsm
gambar ni tak clear sgt sb gambar scan..sori ;-) View this Fotopage entry
Husna Zaki
Latest entry:Powerscourt, Dublin
Pegi Dublin ngn asma'...pastu Nana, Nani, Niza, Aishah Mohd, Aishah ngn Amirah bawak g Powerscourt, beberape minit la from Dublin...Subhanallah...lawa sungguh tmpt tu...mule2 g waterfall dier...lepas makan n semayang, baru g Garden..besaq beno garden dier...sampai sakit2 kaki...tp best la..sbb sgt lawa....honeymoon kat situ ok gak tuh..hehe..ade org nk buat wedding kat situ ari tuh...hehe sweet jek..asma' sempat la ngorat pengantin laki tuh..haha...anyway, time kasih org2 Dublin sbb bawak jln2 kat situ...na... View this Fotopage entry
nak balik ddah...sob sob
rad zr
Latest entry:road trip 22-23may05:cork-yoghul-dublin-galway-cork
View this Fotopage entry
muhammad cheyaacob
Latest entry:tah bebila
View this Fotopage entry
haha
Asma Mohd Hatta
Latest entry:Bday Amilah..
sambut bday amilah kat oskar..bes jugak kedai ni..tp agak mahal la..thx to nik yg sudi belanja..hehehe..ramai jugak yg dtg..lepas dah lama2 sket tuh..waitress kedai tu bawak bday kek..surprise!!hehe..sedap kek cokelat tuh..nway..happy bday to milah.. :-D View this Fotopage entry
happy day!heh
apih ruslan
Latest entry:charity dinner..MMK 2005
View this Fotopage entry
ramai2 skali lg...
Fareez Roslan
View this Fotopage latest entry
Org Mat Salleh sambut Haloween serang rumah aku....
mohamad rukasri abd rahim
View this Fotopage latest entry
Syed Imran
View this Fotopage latest entry
fatimhuda roslee
View this Fotopage latest entry
adeeb otai
View this Fotopage latest entry
Hakimin Nordin
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
norhafifi mohd nor
View this Fotopage latest entry
zz desf
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016